fasciaterapeut

Charlotte
Löfgren

Jag har nu fått en möjlighet att hjälpa andra

Jag stod inte ut längre! Smärtan jag hade i min rygg var så fruktansvärd. Jag hade varit till en naprapat, till en kiropraktor, till en massör och till en akupunktör. Många tusenlappar spenderades, men smärtan var kvar. Jag googlade och letade. Jag vet varför smärtan kommit, marklyft på gymmet. Alla nämnda aktörer ovan skakade på huvudet och sa att de ofta får kunder som skadat sig vid just marklyft. Jag hade haft fel teknik. En dyrköpt läxa.

Hur som helst, jag hittade något nytt på internet, FASCIA! Jag började läsa och blev mer och mer fascinerad. Det visade sig att det finns något som heter Fasciaklinikerna. Jag gick till en av dessa och fick mig en behandling. Redan efter en behandling kände jag hur jag kunde börja leva igen. Känslan av lätthet när jag gick därifrån var fantastisk. Jag gick dit några gånger och resultatet blev bara bättre och bättre.

Med facit i hand var det nästan bra att jag fick ont i ryggen. Hade det inte varit så, hade jag aldrig utbildat mig till Fasciaterapeut. Nu kan jag hjälpa andra som har ont. 

Nu när jag behandlat så många personer och hjälpt dem med deras smärtor, känner jag att jag är på rätt plats i livet. Ingen skall behöva ha ont och stå ut. Det är lätt att vänja sig vid obehag och stelhet. Låt mig försöka hjälpa dig. Kanske kan vi tillsammans få dig till ett smärtfritt liv? Jag lovar att det är värt ett försök.

Varmt välkommen till mig,
Charlotte Löfgren
Fasciaterapeut